+45 91 96 27 45

Om os

A/cmobilservice 
Hvem er vi?

 Vi kan tilbyde A/C service på biler på din adr eller arb og klargørings opgaver til alle slags biler og køretøjer. Vi bruger kun kvalitets produkter Meguieras og er løbende opdateret med de nyeste maskiner og teknikker. Dette gør at vi blandt andet, altid kan leverer markedets bedste services og pleje til private og erhverve.

Vi har flere pakke-løsninger, som vi har sammensat for at sikre dig et godt og professionelt resultat. Alt du skal gøre er at tømme bilen for løse genstande og aflevere den hos os, så tager vi os af resten.

Har du lige købt en ny bil og ønsker du at passe på den? Så er det en god ide at give den en lakforsegling, som beskytter din bils lak i op til 36 måneder og gøre den mere modstandsdygtig ift. vind og vejr.

Vi benytter professionelle poleringsmaskiner til at opnå det bedste resultat uden at lave hologrammer. Vi bruger Meguieras 100% produkter og som gør at vi kan fjerne de fleste ridser og samtidig giver din bil glans op til 12 måneder. Dette resultat vil man ikke kunne opnå ved en alm. håndpolering.

Ring og bestil

+45 91 96 27 45
Cvr. 40313176

Kontakt

info
Holsbjergvej 43   
2620 Albertslund
Call Now ButtonRing: 91 96 27 45